Brasilius is een in Brussel gevestigd juridisch kantoor gespecialiseerd in Braziliaans en Belgisch recht.

Door zijn unieke combinatie van Braziliaanse en Belgische juridische specialisten is Brasilius de partner bij uitstek voor u als huidige of toekomstige investeerder of ondernemer in Brazilië.

Of het nu het verwerven van onroerend goed, het importeren en lanceren van uw producten of diensten op de Braziliaanse markt, de overname van een bestaande Braziliaanse vennootschap, de oprichting van een nieuwe vennootschap of het immigreren naar Brazilië betreft, Brasilius helpt u met haar expertise vanuit België de Braziliaanse markt te betreden.

Brasilius werkt samen met lokale Braziliaanse advocaten en accountants in de verschillende deelstaten van Brazilië en beschikt verder over vaste medewerkers in Brazilië, waardoor op een zeer kostenefficiënte wijze ter plaatse alle nodige handelingen kunnen worden gesteld en uw aanwezigheid tot het strikte minimum kan worden herleid.

U vindt meer informatie over de door Brasilius behartigde materies in de sectie expertisedomeinen en over Brasilius’ juristen op de pagina medewerkers. Voor dienstverlening of verdere informatie kan u ons vrijblijvend contacteren.